Free songs
64-100 Leszno
tel. +48 65 5299977
fax. +48 65 5296272

ZANIM ZAPYTASZ PRZECZYTAJ: JAK KUPIĆ?

NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANE PYTANIA DOTYCZĄCE KARNETÓW/KART KIBICA:

Czy można odstąpić wejściówkę z karnetu w razie nie obecności na meczu? Jeżeli tak jak to można zrobić?

odp. Tak, przed każdym meczem istnieje możliwość przekazania biletu na inną osobę która posiada KARTĘ KIBICA. Przekazania można dokonać logując się na swoje konto w systemie biletowym.

Wykupując karnet na miejsca numerowane mam przypisane stałe wybrane przeze mnie miejsce czy przed każdym meczem mogę sobie takie wybrać?

odp. Zakupione miejsce obowiązuje przez cały sezon, na wszystkich wydarzeniach objętych karnetem. Jednakże możemy dokonać zmiany miejsca lub sektora w czasie sprzedaży biletów na dany mecz. Zmiany dokonać można za pośrednictwem swojego konta w systemie biletowym. Zmiana miejsca jest odpłatna, jej wysokość zależy od strefy cenowej.

Jeżeli będę posiadał karnet na miejsca numerowane to czy za dziecko do lat 7 będę musiał zapłacić 16zł bądź 18 zł?

odp. Tak, zgodnie z obowiązującą ustawą o imprezach masowych każdy uczestnik imprezy musi posiadać przypisane miejsce na stadionie. Dlatego nie ma możliwości zakupu biletu bez miejsca i zabrania dziecka na przysłowiowe „kolana”. Dziecko także musi mieć wykupione miejsce, w tym przypadku numerowane.

Czy posiadając karnet na miejsce numerowane będę mógł na dany mecz wejść na sektor nienumerowany, np. na sektor „biały”?

odp. Tak, jest to możliwe jednak wcześniej trzeba dokonać zmiany miejsca/sektora za pośrednictwem swojego konta w systemie biletowym. Zmiana miejsca jest odpłatna, jej wysokość zależy od strefy cenowej.

Czy będzie specjalnie wydzielone stanowisko do kupowania programów na mecz dla osób posiadających karnety?

odp. Tak, na każdym sektorze są stanowiska sprzedaży programów.

W jaki sposób można założyć Kartę Kibica?

odp. Karty Kibica można wyrobić w Oficjalnym Sklepie Unii w Galerii Leszno, lub zamówić on-line.